Bromfiets

Hoe werkt het?

Je kan al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen voor het brommerrijbewijs. Vanaf 16 jaar mag je rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Voordat je begint moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Aanmelden kan snel en makkelijk via onze contactpagina of maandag t/m vrijdag tussen 10:00-17:00 op kantoor aan de stationsweg nr. 7-9 te Zwijndrecht. Dit is tevens het start- en eindpunt van de bromfietsrijlessen.

Wij adviseren elke leerling om met onze proefles te beginnen van 1 uur bromfietsrijles voor maar €25,-. Na de proefles kunnen wij een duidelijk en eerlijk advies geven of een dagcursus haalbaar is. De proefles is geen verplichting! Bij de bromfietsrijlessen kan jij kiezen voor een dagcursus of voor een reguliere opleiding. Bij een dagcursus wordt het examen gelijk aangevraagd en de lessen gelijk ingepland. Dit houdt in dat je in de ochtend start met lessen én op diezelfde dag ook een examen hebt bij het CBR. Bij een reguliere opleiding passen wij ons aan op jouw wensen. De lessen kunnen ook in de avonduren en in het weekend worden gevolgd.

Dagcursus Bromfiets

5 lessen van 50 min
*inclusief praktijkexamen
€255,-
Losse les €25,-
Praktijkexamen €155,-
Theoriecursus €100,-

*Kleren en helm bij Rijproces verkrijgbaar.

Je hoeft geen theorie of praktijkexamen aan te vragen! Dat doen wij. 
Service van Rijschool Rijproces.

Contact

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Aanvraag Voor:
Telefoonnummer: 
E-mailadres: